ikkunakalvotus

admin

Liikkeen mainosteippaus kannattaa uusia ajoissa – entä aurinkokalvotus mainosikkunaan

mainosteippaus

Liikkeen mainosteippaus on keskeinen osa yrityksen visuaalista ilmettä ja brändin tunnistettavuutta. Kun liike uudistaa mainosteippauksensa säännöllisesti, se luo positiivista huomiota ja pitää yrityksen ilmeen ajan tasalla. Tässä artikkelissa käymme läpi syitä, miksi liikkeen mainosteippaus kannattaa uusia tasaisin väliajoin ja miten se hyödyttää yritystäsi. Me Omalogo Oy:ssä olemme tehneet mainosteippauksia nykyisellä henkilöstöllä kohta jo kahdeksan vuotta.

Uudistaminen kohottaa brändin imagoa

Mainosteippauksen uusiminen on tehokas tapa kohottaa yrityksen brändin imagoa. Uusi ja raikas ilme houkuttelee asiakkaita ja luo vaikutelman, että yritys on dynaaminen ja kehittyvä. Uusi teippaus voi myös heijastaa yrityksen arvoja ja viestiä uusista palveluista tai tuotteista.

Näkyvyys ja erottuvuus kilpailijoihin nähden

Erottuvuus kilpailijoiden joukosta on elintärkeää. Säännöllisesti uusittu mainosteippaus tekee liikkeestäsi huomattavamman ja auttaa erottumaan kilpailijoiden joukosta. Hyvin suunniteltu ja toteutettu teippaus kiinnittää ohikulkijoiden huomion ja lisää liikkeen näkyvyyttä.

Mainosteippauksen merkitys asiakaskokemukselle

Mainosteippaus ei ole vain mainos, vaan se on osa asiakkaan kokemusta. Se voi luoda miellyttävän ensivaikutelman ja jättää asiakkaalle kestävän muistijäljen. Hyvin suunniteltu teippaus voi myös ohjata asiakasta ja parantaa hänen kokemustaan liikkeessäsi.

Teknologian kehitys ja uudet mahdollisuudet

Teknologian kehitys tarjoaa uusia mahdollisuuksia mainosteippauksessa. Digitaalinen tulostus ja uudet materiaalit mahdollistavat entistä laadukkaampia ja kestävämpiä toteutuksia. Uudet teknologiat, kuten LED-valaistus, voivat tehostaa teippausta ja tehdä siitä entistä näyttävämmän.

Kestävyys ja ympäristön huomiointi

Nykyään ympäristöystävällisyys on tärkeää myös mainosteippauksessa. Kestävät materiaalit ja ympäristöystävälliset tulostusmenetelmät vähentävät ympäristön kuormitusta. Uusiutumalla säännöllisesti voit varmistaa, että yrityksesi käyttää parhaita saatavilla olevia materiaaleja ja teknologioita.

Kustannustehokkuus ja investointi tulevaisuuteen

Mainosteippauksen uusiminen voi olla kustannustehokas investointi. Vaikka uuden teippauksen hinta voi aluksi tuntua korkealta, se voi pitkällä tähtäimellä säästää rahaa markkinointikuluissa. Uusi teippaus voi myös lisätä asiakasvirtaa ja sitä kautta liikevaihtoa.

Mainosteippauksen uusimisen hyödyt

  • Parantaa brändin imagoa ja tunnistettavuutta
  • Lisää näkyvyyttä ja erottuvuutta kilpailijoihin nähden
  • Parantaa asiakaskokemusta
  • Hyödyntää uusia teknologioita ja materiaaleja
  • Tukee ympäristöystävällisyyttä
  • On kustannustehokas markkinointikeino

Teemme myös ikkunoiden kalvotuksia niin liikkeisiin kuin koteihin

Näillä erikoisvalmisteisilla kalvoilla saadaan sisälle pääsevä haitallinen UV -säteily minimoitua ja lämpötilaa laskettua. Kalvoista löytyy useita sävyjä mm. peilikalvoja ja eriasteisia tummennuskalvoja.

sf27menu
sf41menu
sf55menu
sf65menu

Aurinkosuojakalvoista on monia etua. Me käytämme MDP:n ja 3M.n aurinkosuojakalvoja.

1 VIILEYTTÄ KESÄLLÄ: Auringonsuojakalvot vähentävät jopa 80 % auringon lämpösäteilystä. Koneellisen ilmastoinnin tarve ja sen myötä energiankulutus vähenee.

2 LÄMPÖÄ TALVELLA: Monet edustamistamme kalvoista toimivat myös lämpöä eristävinä. Lämpöhukka pienenee, vedontunne vähenee ja energiankulutus laskee.

3 POISTAA HEIJASTUKSET: Kalvot poistavat esimerkiksi näyttöpäätteiden heijastuksia tehokkaasti. Tilan valoisuus ei vähene eikä värien toistuminen ikkunan läpi muutu.

4 VÄHENTÄÄ HAALISTUMISTA: Auringon UV-säteily ja lämpö haalistavat ja kellastavat verhot, matot, huonekalut ja ikkunasomisteet. Auringonsuojakalvot poistavat jopa 98 % UV-säteilystä.

5 ANTAA NÄKÖSUOJAA: Auringonsuojakalvoja voidaan käyttää myös näkösuojana. Sisäpuolelta näkee ulos, ulkopuolelta ei näe sisään.

6 PARANTAA HENKILÖTURVALLISUUTTA: Auringonsuojakalvo toimii myös sirpalesuojana. Jos lasi rikkoontuu, kalvo pitää lasipalaset paikoillaan.

Yhteenveto

Yhteenvetona voidaan todeta, että liikkeen mainosteippauksen uusiminen tasaisin väliajoin on tärkeää yrityksen brändin ja imagon ylläpitämiseksi. Se ei ainoastaan lisää näkyvyyttä ja erottuvuutta, vaan myös parantaa asiakaskokemusta ja on kustannustehokas tapa markkinoida. Uusi teknologia ja ympäristöystävälliset materiaalit tekevät teippauksesta entistäkin houkuttelevamman vaihtoehdon. Säännöllinen uudistaminen kertoo yrityksen dynaamisuudesta ja halusta kehittyä.

Esittelyssä oleva yritys: https://lohjansolmu.fi/business-directory/omalogo-mainosteippaamo/

Jätä kommentti